De-ar ştii cucul să vorbească

Melodia asta vine în sprijinul ideii cum că diferenţele sociale sau de orice alt gen pică. Pentru că viaţa nu se rezumă la bani şi pentru că banul este necesar dar nu atât de mult încât să te domine, declar în faţa întregii naţiuni că nu totul se rezumă la bucurii şi bogăţii materiale, iar de acest lucru trebuie să fim cu toţii conştienţi.

Însă nu ne grăbim, căci viaţa ne-a pregătit fiecăruia câte ceva, toate la timpul lor…. este posibil ca într-o bună zi să deschidem ochii şi să ne dăm seama că, de fapt, nu suntem sistemele minuţioase şi complicate care ne credem a fii, că nu suntem cu nimic mai presus faţă de cel de lângă noi, nici măcar cu faptul că avem zeci de conturi grase în bănci, sau că am făcut 3 facultăţi în paralel spre deosebire de alţii care nici măcar liceul nu l-au terminat.

Nu asta contează! NU ne ghidăm după ce fac sau au făcut ceilalţi, ci după ceea ce ne place nouă, după nevoi şi posibilităţi.

Pentru că fiinţa umană simte, nu este o maşinărie care a fost concepută pentru a face bani. Sau cel puţin, nu aşa ar trebui să stea lucrurile…
Din păcate, însă….vorbele se pierd, faptele oamenilor din ziua de azi spun totul!

Copyright © Sorinel.info