Despre mine

ă numesc Sorinel, am apărut pe lume într-o zi de primăvară în București.

Încă de mic am avut această pasiune a calculatoarelor, de la vârsta de 8 ani am început să îmi bag nasul peste tot, din dorința de a învăța cât mai multe .
Pe atunci mă jucăm doar solitaire, nu prea navigham pe internet pentru că nu aveam ce face, însă cu timpul am învățat foarte multe și pot spune că orice problemă aș întâmpina în domeniu IT m-aș descurca fără probleme .

Sunt o persoană foarte sociabila, deschisă la orice subiect, detest lașitatea și minciună .
Nu îmi plac persoanele pline de ele și cu nasul pe sus, pentru că denotă că sunt foarte deștepte și cu trăiri foarte multe, când defapt faptele lor arată altceva .

Pasiunea aceasta am descoperit-o când împreună cu un fost prieten am decis să facem un forum pe un subdomeniu gratuit, iar cu timpul am cumpărat un domeniu .ro . Am avut un profit destul de mare, pe atunci nu mă gândeam însă la bani .

Primii bani din Google Adsense i-am luat prin anii 2014-2015, nu a fost o sumă foarte mare, doar 400 RON, însă a fost munca mea și de aceea pot să mă laud .

Scriu pe blog din plăcere și din pasiune, pentru că aș vrea să îmi fac cunoscută părerea mea despre lumea ce ne înconjoară și de aceea m-am gândit că este o variantă bună .
Voi aborda diverse teme pe acest blog, mai mult vor fi personale, însă și din social-media .

Acestea fiind zise, îți mulțumesc că ai irosit 5 minute din viață ta și sper că îți va plăcea conținutul site-ului și te vei întoarce.