Ziua îndrăgostiților

Iată că mai sunt câteva zile și va veni și ziua indragostitilor, zisă și Valentines Day, după părerea mea, trebuie să fie o zi obișnuită, fără prea multă bătaie de cap, dar românul cum este obișnuit să facă dintr-o chestie mică o bombă, nici nu mă miră că tot ce se întâmplă peste hotare este preluat și la noi, fără a înțelege contextul și fără a avea măcar un pic de istorie a acestei zile .

Dacă iubești o persoană sau vrei să-i arăți unei persoane că îți place de ea sau că ai sentimente, nu cred că ar trebui să aștepți să vină ziua îndrăgostiților ca să-i cumperi o mașină un buchet de flori și apoi să te lase cu gura căscată sau în cazurile fericite să trăiți până la adânci bătrâneți, trebuie să-i dovedești persoanei de lângă tine în fiecare zi că o iubești, prin fapte, nu cuvinte, și nu doar o dată pe an .

Și cel mai mult mă amuză cuplurile care sunt împreună doar pentru ziua îndrăgostiților, pentru că văd la ceilalți cum se iubesc se prostesc și vor și ei .

Cei mai fericiți după evenimentul mult așteptat pentru majoritatea, vor fi patronii magazinelor cu bijuterii, florăresele și cei care se ocupă cu distribuirea cadourilor .

Voi ce părere aveți de această zi ?

Lasă un răspuns

Copyright © Sorinel.info