Viața de adolescent

Trăim într-o lume în care părinții ne îndrumă în majoritatea cazurilor într-o direcție greșită, pe care noi nu vrem să o urmăm dar suntem obligați într-o anumită măsură iar dacă ne împotrivim părinții dau vina pe proprii lor copii și pe anturaj.

La școală învățăm niște chestii ca, mai târziu să ne dăm seama că nu ne-au fost de folos în viața de zi cu zi decât 10 % ( un procent foarte mic în comparație cu cât am memorat și cât ne-am străduit degeaba, right ? )

Diferența între școală și viață e că la școală mai mult gândim, iar în viață mai mult simțim. Examenele importante pe care le vom da care într-adevăr au o importantă consisțență vor fi mai târziu, atunci când trebuie să decidem cu inima .

Oare nu învățământul este de vină ? ( Nu că aș da vina pe el în totalitate, dar el este de vină într-un procent foarte mare ) .
După ce vei trece peste etapa adolescenței vei observa niște schimbări radicale în viața ta .
Câteva schimbări pe care le vei simți sunt :
1.Când erai mic primeai bani de buzunar atunci când cereai, când ești un om matur cu familie trebuie să te descurci cu ce ai și să muncești pe acei bani.
2.La școală, luai note cu ușurință și destul de mari, în viața reală vei obține altfel de note : respect, onoare și recunoștință dar foarte greu .

Lasă un răspuns

Copyright © Sorinel.info