Țigară vs voință

Nimic nu este imposibil celui ce doreste ceva din toata inima.

Într-un articol precedent vă spuneam o modalitate de a vă lăsa de fumat, una eficientă din punctul meu de vedere, pentru că a fost testată personal și a dat roade .

Țigarea electronică este ușor de folosit, dar nu garantează nimeni că dacă vei cumpără o tigare electronică te vei lasă și de fumat, pentru că dacă era așa de ușor, toată lumea își cumpără tigare electronica, nu m-aș mira, pentru că totul din ziua de azi este electronic .

După cum va spuneam, țigarea electronică la mine și-a făcut foarte bine treaba, am renunțat la fumat de 2 luni, având în vedere că eram fumător de un pachet pe zi, chiar intram și în al doilea pachet câteodată .
Următorul pas atunci când îți propui să înlocuiești țigarea obosinuită cu cea electronică, este să ai multă voința, pentru că vei simți multe diferențe între cele două, unele pozitive, iar altele negative .

Când m-am hotărât să renunț la fumat, a fost o decizie radicală, deoarece constatam pe zi ce trece că dacă fumez o tigare îmi trec nervii, eram mai relaxat și toate vor fi bune, nu este nimic adevărat, însă psihicul nostru gândește altfel și noi bineînțeles ne ghidăm după el .

Haideți să fim serioși, mulți oameni se apucă deoarece nu le place aspectul lor sau au probleme în familie sau în viața personală. Fiecare dintre noi avem probleme, nimeni nu scapă, însă nu așa se rezolvă, pentru că o țigare nu îți va rezolva niciodată o problemă, dimpotrivă.

Mă simt mult mai bine de când nu am mai fumat, și pot spune că gândesc mult mai lucid, mai mult, nu mai suport fumul de țigare deloc, ceea ce este un avantaj .

Vreau să vă aflu povestea voastră legată de acest aspect, de ce fumați și dacă ați reușit să vă lăsați . Prostia pe care o regretați sau nu .

Tigari electronice in galati, un magazin foarte bun . Tigari electronice in galati la preturi avantajoase .

Lasă un răspuns

Copyright © Sorinel.info