Metode de a introduce codul de deblocare pe telefon

Majoritatea telefoanelor afișează mesajul „SIM Network Unlock PIN” sau „Enter network lock control key” atunci când în telefon este introdus un SIM dintr-o altă rețea, diferit de furnizorul de rețea original. Și există, de asemenea, un câmp desemnat unde să introduceți codul.

Dar, uneori, acest mesaj nu este afișat. În schimb, telefonul dvs. poate afișa pur și simplu mesajul „Blocare rețea” sau „Network Lock” sau „Network unavailable”, fără câmp unde să introduceți codul. În eventualitatea ca telefonul dvs. să nu solicite codul de deblocare a rețelei, există câteva metode care pot fi utilizate pentru ca mesajul „SIM Network Unlock PIN” să fie afișat.

Pentru generarea unui cod aveti nevoie de un serviciu precum cel oferit de smartunlock, bazat pe codul imei al telefonului. Trebuie sa introduceti codul imei si apoi veti obtine un cod de deblocare gratuit.

Samsung nu cere codul de deblocare
Metoda #1: Accesați ecranul de apelare de pe telefon ca și cum ați efectua un apel și apăsați #7465625*638*# După ce vi se solicită codul, introduceți codul de deblocare din 8 cifre.

Metoda # 2: Accesați ecranul de apelare de pe telefon ca și cum ați efectua un apel și apăsați: #7465625*638*COD#

Metoda nr. 3: Accesați ecranul de apelare de pe telefon ca și cum ați efectua un apel și apăsați: #0111*COD#

LG nu cere codul de deblocare
Metoda #1: Accesați ecranul de apelare de pe telefon ca și cum ați efectua un apel și apăsați 2945#*număr de model#. De exemplu, dacă ai un LG Prada P940 introduceți 2945#*940# sau dacă aveți un LG Optimus L3 E400 introduceți 2945#*400#

Metoda # 2: Accesați ecranul de apelare de pe telefon ca și cum ați efectua un apel și apăsați: 2945 # * 71001 #

Metoda # 3: Accesați ecranul de apelare de pe telefon ca și cum ați efectua un apel și apăsați: *#865625#

Motorola nu cere codul de deblocare
Metoda # 1: Accesați ecranul de apelare de pe telefon ca și cum ați efectua un apel și apăsați # 073887 *

Metoda #2: Accesați ecranul de apelare de pe telefon ca și cum ați efectua un apel și apăsați: #786074*

Copyright © Sorinel.info