La frizerie si apoi la cafea

De azi sunt mandrul unei noi frizuri total oribile ce a costat mult, dar isi merita toti banii. Nu inteleg de ce un tuns scurt e intre 15-20 RON, adica ma refer la tuns banal in care iti baga in cap masina de ras cu lama de 2-3 si in maxim 10 minute esti gata. Sunt anumite chestii de marketing, stiu asta.

Dar scopul postului nu este sa ma plang de noua mea frizura sau de cat de scump e, ci sa povestesc de frizerul marca strut de acolo. Toata lumea stie ce e un strut. E specia aia de baiat cu breton pe o parte si daca se poate vopsit de alta culoare si eventual incearca sa fie “diferiti”, dar ei is exact la fel (dar sa nu le spuneti).

Ajung in frizerie si hop tipul ala pe mine
< Strutul > Hai ca te tund eu!
< Eu > Cum?
< S >Iti dau volum la par, il pun pe placa, breton, poate creasta. Va fi ceva super tare!
< E > Dar scurt cu 3 stii?

Si m-am dus la tipul la care ma tund de obicei…

Apoi mai pe dupa amiaza ies in oras la o cafea cu Alex, un coleg. Mergem noi in primul bar/bodega/local (alegeti voi) si cerem cate o cafea. Bun. Cum arata acolo? Oribil!!! Niste canapele lungi de-alungul peretului, o masuta micuta in fata lor, niste scaune mici oribile, practic cei care stau pe canapea stau cu cei de la cealalta masa, neexistand nici o forma de separare. Muzica era “superba”. Chelnerul era intr-o pauza de cafea sau intr-un de tigara (nu ma refer la bloguri), dar cu servitul la masa era certat.Si cum sorbeam noi cafelele linistiti si eu ma vedeam in oglinda aia oribilla si tipa din fata se holba super urat la noi, intra odata un puhoi de vreo 10 oameni de stiinta
cocalari, de la care se auzeau manele de la o posta. Se uita Alex la mine si spune:

Hai sa plecam!!

Si am plecat. Am cautat apoi alt local. Am mers intr-unul mai de fite asa. Deschis recent, parea sa fie alegerea cea mai buna. Deschid usa un nor de fum de tigara a iesit de acolo. Ma uit inauntru nu era nici o masa libera, dar atmosfera era chiar urata. Era iluminat prost, mobila neagra, la dracu n-a murit nimeni. Bun, mergem mai departe. Mergem in altul. Asta e mai bun, cica. Au si biliard, bar si discoteca. Deschidem usa si ramanem cu clanta in mana. Mergem mai departe. Aici a fost chiar dragut. Am vazut putin din “Blonda de la Drept 2″ si cam atat.

Botosani…..