iPhone 11 încă este o achiziție bună

Zilele telefonului iPhone 11 sunt probabil numărate. Aceasta este afirmația a cel puțin unui raport, care analizează modificările probabile ale gamei de telefoane Apple dupa ce iPhone 14 a sosit în această toamnă.

Pe baza acestui raport de la LeaksApplePro, Apple va renunța la iPhone 11 din ofertele sale, deoarece va face loc noilor telefoane și va reduce prețurile la iPhone 13 și iPhone 12. Odată ce se întâmplă acest lucru, este posibil să nu mai fie loc pentru iPhone 11.

Daca aveti nevoie sa deblocati telefonul, puteti folosi gratis un serviciu numit unlock iphone 11 bazat pe imei-ul telefonului. Tastati *#06# apoi introduceti codul imei in aplicatie. Veti primi un cod de deblocare compatibil cu toate retelele de telefonie mobila.

Pentru cei care doresc cele mai noi și mai bune echipamente Apple, iPhone 11 nu mai este o considerație. Modelele actuale de iPhone 13 oferă procesoare mai noi și mai rapide, un design mai durabil și, dacă faceți upgrade la iPhone 13 Pro sau Pro Max, un afișaj mai rapid de reîmprospătare.

Dacă sunteți în căutarea unui chilipir, va fi greu să găsiți o ofertă mai bună decât iPhone 11 de ~499 USD. Acel cip A13 Bionic vechi care alimentează telefonul poate face față în continuare sarcini solicitante, iar acele camere duble din spate beneficiază de avantajul funcțiilor de fotografie ale Apple pentru a realiza fotografii remarcabile.

iPhone 11 poate rula și iOS 15, așa că toate cele mai recente funcții software sunt disponibile pentru acel dispozitiv, chiar dacă a debutat pentru prima dată în 2019.