Emisiuni tv și imaginea noastră

Azi fiind sâmbătă, am zis să-mi petrec o parte din weekend acasă, butonând telecomanda, să mă relaxez, deoarece săptămâna care urmează va fi o săptămâna plină și voi fi stresat, cum de altfel așa o să fie încă câteva luni de acum înainte .

Scriam într-un articol că am încetat mă uit la televizor, deoarece televizorul prostește poporul .
Am dat peste emisiuni de genul Trădați dragoste , Pe banii parintiilor tot felul de emisuni interesante prostești .

Din păcate, poporul român a ajuns să se lase păcălit de oricine, nu știu pentru ce oamenii acceptă să se ducă la emisiuni de genul acesta . Prima dată m-am gândit din cauza banilor, însă nu este așa, pentru că la o emisiune de genul ăsta nu primești mai mult de 4 milioane, și asta în cazul în care îți aduci toată familia, asta se întâmpla acum 1 an la PrimaTv dacă nu mă înșel, mi-a povestit o prietenă .

Să ne facem de râs pentru o sumă banală, vede un popor întreg totuși, cu toate că povestea nu este reală dar este jalnic dacă ne vindem imaginea doar pentru câteva milioane.
Am primit ieri un telefon de la o firmă care m-a chemat să joc în rol în serialul Tineri și neliniștiți ( parcă așa se numește ), Pentru 4 ore de filmare primesc doar 20 de lei, asta nu e bătaie de joc ? Să nu mai spun că telefonul l-am primit în jurul orei 22:00, probabil secretara nu avea ce face și avea chef de o conversație, după vocea ei, părea o domnișoară la vreo 20 de ani .

Daca ar fi sa ma duc la vreo emisiune de genul asta, eu personal, nu as accepta pe o suma mai mica de 1500 RON pentru o emisiune, pentru ca in joc este imaginea mea .

Lasă un răspuns

Copyright © Sorinel.info