Cum să faci față unui sfârșit de relație

Acest subiect este foarte mediatizat și în acest articol voi aborda acest subiect din perspectiva pe care o văd eu și ce sfaturi v-aș da vouă pentru a nu cădea într-o depresie de la prea multă iubire și o despărțire cruntă.
Există războiul ăsta între sexe, rivalitatea asta frumoasă, însă fiecare dintre noi vom ajunge să suferim, fie din cauza iubitei/iubitului ori din cauza unei prietenii de o viața sau de ce nu părinții. Fețele însă în majoritatea cazurilor suferă mai mult deoarece latura sensibilității este mult mai vizibilă și mai dezvoltată .

Dacă te-ai certat cu partenerul de viață și relația a luat sfârșit, încearcă să nu te mai gândești la momentele petrecute împreună, deoarece îți va cauza mai mult rău, detașează-te de tot ceea ce a fost, incearca sa-ți impui să treci mai departe de acest obstacol și să-ți cauți fericirea într-un alt partener. Încrederea este un factor foarte important într-o relație însă nu doar încrederea. Degeaba există încredere dacă atracția dintre voi și apoi mai târziu iubirea nu sunt.

Ieși cu prietenii în oraș, uită-te la un film care știi că te va binedispune, călătorește mult și abordează alte persoane necunoscute pentru a lega noi prietenii .

Nu arăta partenerei de viață că îți pare rău la modul exagerat, deoarece există posibilitatea să urmărească acest lucru, să vadă dacă ești topit după ea și te va juca pe degete cum dorește, iar apoi șansa ta de scăpare este 0 .
Dragostea este oarbă și atunci când iubim automat nu vom mai ține cont de aceste aspecte, însă este bine să fi prudent și perspicace înainte de a te aventura într-o relație când nu cunoști persoana de lângă tine.
Aș vrea să văd și părerea cititorilor cu privire la acest aspect, sunt tare curios

Lasă un răspuns

Copyright © Sorinel.info