Azi mă simt incomod

Închid cu o pleoapă grea toate lucrurile din jur, şi le sting şi le distrug şi le calc în picioare şi le arunc… Azi nu suport privirile care reuşesc să-mi vadă goliciunea. Încerc să trec peste interogaţiile existenţiale grave şi nu-mi mai rămâne decât o speranţă gata şi ea să se stingă.

Cum naiba e posibil să…? …. am zis că las întrebările deoparte. Cam aşa au descurs zilele astea, chin, durere, Dumnezeu cu mila!

Am zis că las întrebările deoparte şi aşa voi face, promit. Cam asta este problema noastră, o problemă majoră aş putea spune- punem prea multe întrebări. Nu e de ajuns că e viaţa aşa cum e? O mai întoarcem şi noi pe toate părţile ca să simţim tot ce e greu şi urât până la ultima coastă…. Dumnezeule!

Nu vreau să rămân cu praful de pe cutiuţa amintirilor, vreau să trec prin timp fără întrebări la care nu găsesc răspuns, fără răspunsuri în dodii, fără a uita că cel mai important este doar ceea ce contează cu adevărat pentru sufletul meu.

Realizez că nimic nu e mai important ca sănătatea, totul este relativ şi lipsit de importanţă, atunci când sănătatea e şubredă.

….uneori suntem atât de proşti…

Câteodată lucrurile se mai şi termină, ca şi fericirea, durerea, împlinirea, succesul, banii, sentimentele…. IUBEŞTE ACUM!

Copyright © Sorinel.info