1 decembrie

Inca nu e 1 decembrie,dar va fi. Vorba aia :”Numai maine nu-i poimaine!” Si ce face lumea pe 1 decembrie?? Sarbatoreste ziua nationala a Romaniei sau na, cei de la protv ziua lor . Dar totusi, 1 decembrie e ziua mea preferata. Vad defilarea, ma uit la luminitele pentru sarbatori ca atunci se aprind (da sigur, pot trai si fara ele). Tot de 1 decembrie incepe si sezonul de iarna.

Obiceiul zice asa:Botosaniul se muta la Vatra Dornei. De ce acolo? Pentru ca e cea mai apropiata statiune de Botosani, cea mai accesibila, dar nu si cea mai frumoasa. Cel putin 90% din elevii Laurianului vor fi acolo(mandru ca fac parte din cei 10 % ce nu merg). Personal nu inteleg de ce musai pe 1 decembrie trebuie sa fiu la Vatra?? Probabilitatea ca atunci sa nu fie zapada este foarte mare, adica sa ma duc acolo si sa ma uit pe muntii golasi.That’s no fun.

Asta pot sa fac si vara.. aaa.. ca merg cu prietenii si bem suc asta e altceva, dar asta facem si acasa. Si sigur ca daca as alege o statiune montana cu siguranta n-ar fi vatra ca nu-mi place.Parerea mea este ca in vacanta de iarna s-ar merita o fuga pana la munte ca atunci zapada (mai mult ca sigur) va fi, multa lume (nu-mi place) si distractie multa, acum nu vad rostul.

Copyright © Sorinel.info